emiran_201403024336a emiran_201403024337a

Det kom inte som en överraskning att This cost me a mint blev först ut att testa av Soft-shades lacken jag fick hem, ett pastellgrönt krämlack i en ton som får mig att vilja ha gröna träd, fler soltimmar och mjukglass i mängder. Formulan når inte riktigt upp till den standard OPI’s lack vanligtvis har, men jag upplever ofta att det händer med lack i pastelliga toner. Första lagret blev därför något strimmigt, men det ordnade sig när jag applicerade lager två.

Men något som verkligen inte gör mig besviken är nyansen, det är så ljust och fullt av vår-förhoppningar jag hade hoppats på. Jag tycker verkligen att OPI lyckats med årets kollektion och tumme upp till att de gått ifrån de skira, rosa och créme-färgade tonerna som florerar de senaste åren. Vad tror ni om det, gillar ni This cost me a mint?

This cost me a mint har ett rekommenderat pris på 155 SEK. Finns att köpa på bland annat kicks, åhléns, parfymerior, eleven.se osv.

You May Also Like

4 comments

Reply

Ser superfint ut! Gillar verkligen mintgröna lack :)

Reply

Visst är det tjusigt! Jag har alltid varit – och kommer alltid vara – svag för mintgrönt :)

Reply

Jättefint! Kanske får bli ett köp, jag har inget pastellgrönt lack längre.

Reply

Kika på det! Annars har Depend också jättefina pastelliga lack :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.