emiran_201403024374

Idag fick jag äntligen fingrarna ur och började med min nya hudvårdsrutin. Det är mycket som kommit mellan mig och att ta hand om min hud på sista tiden och serien Oils of Life™ från The Body Shop har liksom fått legat på vänt i evigheter utan att få någon riktig uppmärksamhet. Känslan att äntligen tycka att det är roligt att skriva igen, den är  typ oslagbar!

Oils of life är framtagen för att med fröoljans kraft mjukgöra, vårda och friska upp huden samt att få fram dess lyster. Serien innehåller bland annat fröolja från svartkummin, kamelia och Nypon och är hämtade från platser som Chile, Egypten och Kina.

emiran_201403024375

Serien innehåller Oils of life™ Intensely revitalising essence lotion (160 ml/225 SEK), Oils of life™ Intensely revitalising facial oil (30 ml/450 SEK), Oils of life™ Intensely revitalising cream (50 ml/375 SEK), Oils of life™ Intensely revitalising gel cream (50 ml/375 SEK) samt Oils of life™ Intensely revitalising sleeping cream (50 ml/396 SEK) – den sistnämnda finns dock inte med i boxen här ovan eftersom den har lanseringsdatum 5/4-16.

 Har ni testat något från serien, gillar ni den?

You May Also Like

2 comments

Reply

J tycker det är för dyrt. Köper hellre billigare på apoteket.

Reply

Så kan det absolut vara! Har du några favoriter därifrån?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.