emiran_201403024382

För ett par veckor sedan landade IsaDora Jeanious i butik, en nagelkollektion inspirerad av det trendiga jeansmodet. ”På catwalken för SS16 ser vi denim i alla former och nu är det dags att även dressa naglarna med IsaDora ”jeanious”-nyanser i sex olika denimvarianter. Oavsett om du är Stone washed, Bootcut eller Slim fit, så finns det en look för alla. Vilken denimista är du?

emiran_201403024383 emiran_201403024384136 Rugged wear, 524 Slim fit, 523 Stone washed, 525 Hot legs, 832 Flared & 833 Bootcut

 Bortsett från att jag tycker att det är roligare när det är lite spridning i nyanser när nya kollektioner släpps tycker jag det är kul att IsaDora utnyttjar samtliga finish (velvet, sugar, wonder-nails) för att ta fram nyheter som denna. Lacken jag är mest sugen på att testa är Rugged Wear (jag har alltid gillat deras Sugar Nails ♥) och Hot Legs bara för att den har ett sådant läckert glow.

Vad tycker ni om lacken, gillar ni dem? 

Wonder nail/Sugar Nails/ Velvet Matt har ett rekommenderat pris på 79 SEK. Finns att köpa bland annat på KICKS, ÅHLÈNS, ICA MAXI, LINDEX, ELEVEN.SE, OSV.

You May Also Like

2 comments

Reply

Flared ser ganska fin ut, men antar att den inte är matt på naglarna.

Reply

Ja nä det får mer av en satin-finish på naglarna!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.