emiran_201403024387emiran_201403024388

Cabana Boy (2005) från Essie Retro Revival är ett grå-vitt-lavendel-ish nyanserat lack med ljuvligt mikroskimmer. Det här är ett av mina favoritlack ur återupplivnings-kollektionen och jag förstår att de valde att relansera det. Formulan är i toppklass och två tunna lager räcker för att få en fin och jämn yta. Love it! 

Förresten! Eftersom jag har en hel del lacknyheter som väntar kommer det bli en hel del sådant snack framöver. Jag vill inte hamna mer efter än vad jag redan är, så det kan eventuellt bli en aning nailpolish-overload här. Hoppas ni överlever.

Essie har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, H&M OSV.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.