NYX_FullThrottle_line-with-Linda-Hallberg

Wiie, spana in det här! Linda Hallberg har gjort ett samarbete med NYX och tagit fram kollektionen Full Throttle som uppmuntrar oss att ”våga gå all in” till vardags med professionella och högpigmenterade produkter för ett bra pris. Kollektionen består av 12 vattenfasta läppstift (OMG!), 8 ögonskuggspaletter, 6 contouringpaletter samt 9 ögonskuggs-sticks.

Jag är framförallt nyfiken på hur alla läppstift kommer se ut, av det som syns på bilderna ser samtliga nyanser skitsnygga ut. Jag är dessutom sugen på att testa paletten Linda använt sig av på promobilderna, färgkombon är så snygg! Och så tummen upp till Linda som är så jäkla amazing ♥

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.