emiran_201403024410 emiran_201403024408-2 emiran_201403024407

IsaDora Hot Legs är så jäkla snyggt att min kamera inte ens vill fokusera ordentligt. Det lanserades med Jeanious-kollektionen som släpptes för inte särskilt lång tid sedan och är ett djupblått skimmerlack med larvigt bra formula. Har två tunna lager lackat på bilderna och bortsett från mina nagelband (mina eksem dödar mig just nu som sagt…) är det SÅ JÄKLA FINT.

Vad tycker ni om Hot Legs, hit or miss?

IsaDora Nailpolish har ett rekommenderat pris på 79 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, LINDEX OSV.

You May Also Like

2 comments

Reply

En SUPER-hiss tycker jag! Älskar den här nyansen! :D

Reply

Det är ju så himla läckert :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.