emiran_201403024411 emiran_201403024412

Max Factor Voluptuous false lash effect mascara släpptes tidigare i år och beskrivs vara mascaran för dig som önskar en glamorös, intensiv franslook. Den Helixformade applikatorn är framtagen för att ge fransarna ett omedelbart lyft och läcker volym, samt för att nå de där ytte-pytte-fransarna som annars är svåra att komma åt.

 Jag har faktiskt väldigt lite erfarenhet av MaxFactor över lag, hade turen att smita förbi deras monter på DB-expo i Januari i år och fick då kika på deras vårnyheter (bland annat denna). Hur bekanta är ni med märket, finns det något jag borde testa?

emiran_201403024416


Helixformad applikator, woho!

Min första tanke var HELL NO till denna otympliga skapelse till mascaratub; knubbig och enorm (size toalett-borste) applikator, men eftersom jag en gång i tiden faktiskt blev riktigt kär i IsaDoras toalett-version Big Bold gav jag mig ändå an Voluptuous och hoppades på det bästa.

emiran_201403024414

Och titta, resultatet blev faktiskt inte så himla pjåkigt. Lite meckigt till en början med applikatorn, svor en hel del på kladdiga ögonlock innan jag fick in snitsen. Fransarna separeras jättefint, det blir en bra svärta och volymen håller sig hela dagen och då även efter svettiga joggingpass. Inget fäll! Det här är (vad jag har i huvudet i alla fall) den första mascaran från MaxFactor jag testar och det var riktigt angenämt vill jag lov att säga!

Har ni testat denna, vad tyckte ni i sådana fall?

Max Factor Voluptuous false lash effect mascara har ett rekommenderat pris på 179 SEK och finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, H&M, LYKO.SE osv. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar INTE mitt omdöme om produkten i fråga.

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Aldrig testat denna mascara. Men en favorit som jag har är Max Factors 2000 calories, jag kör vattenfasta varianten. Får så sjukt fina fransar av den! Deras masterpiece kör jag också på ibland :)

Reply

Åh, men jag har hört från flera håll att den ska vara bra! Jag kanske ska kika in dem :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.