emiran_201403024429

Maybelline Baby Lips utökar sitt sortiment under våren med nya Moisturizing Lip gloss, ett läppglans ”för alla tillfällen” i tre olika finish (creamy, shimmer & Jelly). Det lovas att glossen ger fyra timmar återfuktning utan att klibba.

De lanseras i sammanlagt sju nyanser (samma ordning på bilden ovan): 05 Wink of Pink (shimmer), 10 Fuchsia Flicker (shimmer), 15 Pink-a-boo (creamy), 20 Taupe with me (creamy), 25 Life’s a peach (creamy), 30 Pink Pizazz (jelly) samt 35 Fab & Fuchsia (jelly).

emiran_201403024425

Wink of Pink, Fuchsia Flicker, Pink-a-boo, Taupe with me, Life’s a peach, Pink Pizazz, Fab & Fuchsia

De ger inte mycket mer än en hint av färg, men mina favoriter ur samlingen är nog ändå Pink-a-boo, Life´s a peach & Pink Pizazz. Glossen är krämiga, utan att klibba, men det är ändå något med formulan som gör att jag inte riktigt applåderar. Sedan luktar de lite halvmärkligt/på gränsen till att jag ogillar dem – typ syntetiska jordgubbar ala jordgubbs-snören på ett mindre bra sätt.

För övrigt tror jag att jag stod och hängde över dessa på CVS i USA för ett par år sedan, lite kul att se hur lång tid det kan ta för en produkt att hitta hit efter att de lanserats på annat håll.  Mja, jag tror inte jag kommer använda dessa särskilt frekvent men av någon anledning tror jag att de kommer sälja rätt bra när de väl kommer ut. Vad tror ni om dessa, tror ni de kan vara intressanta?

Maybelline Baby Lips Moisturizing lip gloss finns i butik från och med v. 19. Har ett rekommenderat pris på 49 SEK. Att produkterna skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om produkterna i fråga.

You May Also Like

4 comments

Reply

J tittade på insta maybelline o mycket bra produkter som ej kommit till Sverige bla en läppenna som var matt färg i ena änden o andra fanns gloss. J sugen o åka till usa o shoppa finns walmart i New York dom hade stort utbud av smink ha en fin vecka.

Reply

Jag kikar också in maybelline på instagram och jag håller med dig! Åh den där läppennan måste jag kolla upp, jag sitter fortfarande och väntar på några matta läppstift jag fick kika på redan i januari… Jag undrar var de tog vägen :P Ja alltså jag älskade verkligen att strosa runt i usa och kika in alla produkter, det var så kul!

Reply

Ja vilket utbud dom har synd att en del produkter inte kommer hit
Men blir det en resa för mej ditt ja då köper jag nog med mej en hel del smink hem mvh maria.

Reply

Ja de har ett grymt utbud utomlands! Det tycker jag verkligen att du ska göra, det är roligt att kunna passa på :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.