emiran_201403024441 emiran_201403024446 emiran_201403024444

Starry Starry Night från Essie är ett kultlack utan dess like och lanserades första gången 1985 och kom nu att relanseras i Retro Revival Collection 2016. Jag har spanat in original vs. Retro-versionen och det är en viss skillnad (jag tycker att originalet är snäppet läckrare glittermässigt) men jag är ändå glad att en ny version fått träda fram.

Formulamässigt är det lite av en katastrof, tjockt och segt som tuggummi och det tar ett tag att få ytan jämn. Det räcker dock med två lager för att få det täckande (som på bild ovan). Trots formulamiss tycker jag att det är OTROLIGT läckert och det gör mig liksom ingenting att det tar lite extra tid än vanligt. Det är så himla fint!

Vad tycker ni om Starry Starry Night, hiss eller diss?

Essie nailpolish har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme i fråga.

You May Also Like

2 comments

Reply

Hej! Sökte runt på google efter recensioner på urban decays ”naked skin weightless foundation” och hittade din blogg. Såg att du först hade nyansen .5 men sedan bytte till 1.0 – och undrar om du kommer ihåg om det var stor skillnad mellan de två nyanserna? Har ljus hy och funderar på att köpa .5 men är rädd för att den blir för rosa i tonen. Är 1.0 mycket mörkare än .5?

Gillar förresten din blogg, du har fått en ny följare! :-)

Reply

Hej Ida! Jag har försökt hitta min 0.5 för att kunna jämföra och svara på din fråga ordentligt, men jag har inte kunnat hitta den :( Det enda jag upplevde med 0.5 var att den var mycket ljusare än vad jag behövde, men jag tyckte inte att den gick för mycket åt rosa (själv har jag gul underton) för den passade mig fortfarande. 1.0 var inte lika påfallande ljus men var ändå tillräckligt ljus (fin förklaring, haha) för att den skulle passa mig. Vanligtvis har jag alltid de ljusaste nyanserna med varm underton när jag väljer foundation, det kanske hjälper dig lite på traven? Det bästa är ju att kunna gå till disk och fråga där om prover men med UD är det ju inte det lättaste >.< Hoppas att jag kunde hjälpa dig något (typ evigheter för sent, ber hemskt om ursäkt för det!) och kul att ha dig här :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.