emiran_201403024502Vita Liberata lanserar Marula Dry Oil Self Tan SPF 50 som är framtagen för att få en gradvis ökande solbränna i upp till 10 dagar. Färgen går att byggas på efter önskad effekt och vid första applicering ger den omedelbar färg för att vi inte ska missa en fläck här och där. Jag har inte sett något rekommenderat cirkapris, men på Lyko.se har den 100 ml stora flaskan ett rätt saftigt pris (600 SEK).

INSTRUKTIONER: ”Exfoliera huden men undvik fuktkräm och återfuktande duschkräm innan applicering av brun-utan-sol. Applicera på huden med långa, cirkulära rörelser och var sparsam på händer, fötter, knän och armbågar. För solbränna, tillåt krämen att verka minst 1 timme innan den tvättas av. För optimalt brun-utan-sol-resultat, vänta i 8 timmar. Tvätta händerna omedelbart efter användning eller använd brun-utan-sol-vante. Om produkten används som solskydd, applicera generöst 15 minuter innan solexponering och återapplicera minst varannan timme.

emiran_201403024503Jag hittade ju det förlovade landet av BUS-produkter för ett par år sedan när jag gav upp och insåg att jag aldrig kommer få direkt färg själv. Jag har testat Vita Liberatas 24hour-produkt tidigare och blivit exeptionellt nöjd med resultatet och är helt ärligt skitnyfiken på denna. Vad tror ni, är solbrännan värd att lägga en sådan peng på? (Jag kommer behöva fuktboosta min torris-hud innan jag börjar testa, haha).

Vita Liberata Marula Dry oil Self Tan SPF 50 innehåller 100 ml. Jag saknar rekommenderat pris men på LYKO.SE kostar den 600 Kronor. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme om produkten i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.