emiran_201403024521-2

Jag har varit sugen på att köpa hem ett par nyanser av NYX Liquid Suede cream lipstick ett tag nu – när jag försökt har nyanserna jag vill ha alltid varit utsålda – men råkade typ snubbla över dem inne på H&M här i Norrköping och blev mer än glad! Valet föll på de röda nyanserna Cherry Skies och Kitten Heels.

emiran_201403024522Cherry Skies, Kitten Heels

Jag har inte hunnit testa dem på än men en snabbswatch på handryggen har det helt klart blivit. Cherry Skies är så himla läcker (jag hoppas innerligt att det inte blöder allt för mycket) och Kitten Heels får mig att konstant vilja gå omkring med röda läppar! Har ni testat dessa, vad tycker ni om dem?

NYX Liquid Suede cream lipstick har ett cirkapris på 99 SEK. Jag köpte mina exemplar på H&M (NYX finns på utvalda H&M-butiker runt om i Sverige). Annars finns sortimentet även att hitta på kicks.se, bangerhead.se, eleven.se osv.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.