emiran_201403024494A

Piñita Colada exfoliating cream body scrub (lååååååååångt namn!) från The Body Shop har funnits i butik i snart ett par veckor nu och en del av er har kanske redan hunnit spana in den IRL. Sedan ett par år tillbaka tycker jag att The Body Shops skrubbar inte riktigt hållt måttet, men efter att ha doftat på denna – luktar så JÄVLA gott – hoppades jag verkligen att jag skulle ändra uppfattning och vifta med båda tummarna i luften. Men inte.

Den luktar som sagt grymt gott – inte för sötsliskigt utan sådär perfekt tajmat med kokos och ananas – och har liksom en lite slajmig konsistens. Första gången jag testade den tänkte jag på mosade (och sedan mixade) bananer,haha.

emiran_201403024495A

Konsistensmässigt tycker jag att den är rätt mysig, krämig och mjukgörande – men som scrub gör den verkligen inte sitt jobb. Kornen är alldeles för små och inte särskilt riviga och jag tycker verkligen inte att den ger en bra effekt, huden känns mjuk men inte alls exfolierad.

Pluspoäng för doft men minusminus för den icke-existerande scrubkänslan. Letar ni efter en scrub som är riktigt rivig ska ni spana in ex. Rituals sortiment, där händer det grejer. Har ni testat denna, vad tyckte ni?

Piñita colada exfoliating cream body scrub innehåller 250 ml och har ett rekommenderat pris på 225 SEK. Finns att köpa i butik samt TBS’s hemsida. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme. Läs gärna min policy.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.