vintertrollIsaDorastrob

IsaDora hakar på supertrenden Strobing fokus highlighting – och lanserar under v 25 & 29 produkter framtagna för att ge vår hud en riktigt härlig lyster och glow i lagom tid till sommarvärmen!

”En fräsch glow med lyster är nyckeltrenden för 2016. Strobing handlar om att highlighta och förstärka delar av ansiktet där ljuset faller naturligt, för att få en fräsch lyster. IsaDora Strobing collection har allt du behöver för en lystergivande glow!”

vintertrollisaDorastrobi

Kollektionen består av Strobing Fluid Highlighter (159 SEK), en flytande highlighter i två nyanser (80 Cool Glow, 81 Warm Glow) Face Sculptor Strobing (199 SEK), paletten med tre nyanser för subtil lyster (20 Cool Glow, 21 Warm Glow), Face Sculptor Brush (129 SEK), samt Strobing Highlighting Stick (129 SEK) krämsticket för det snabba och enkla sättet att göra sig ”ready to glow(lanseras v. 29).

SOM jag ser fram mot den här lanseringen! Har sett lite glimtar här och där av produkterna men inte riktigt fått grepp på när de egentligen har release-datum, men nu så! Jag kan inte direkt säga att jag är nyfiken på en särskild produkt mer än en annan – jag vill spana in allt, haha. Vad tycker ni, verkar det något att ha?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.