emiran_201403024488Aemiran_201403024489A

Jag har totalt kärat ner mig i Piñita Colada shower gel från The body shop. Den har en krämig, nästan lite tjock konsistens och luktar kalasgott. Jag är ju iofs väldigt objektiv i min bedömning eftersom jag älskar kombinationen ananas/kokos men ändå, haha! Eftersom jag snart gjort slut på min flaska har jag köpt på mig två till för att få njuta av doften lite till.

Vad har ni tyckt om serien hittills, var det något ni fastnade för?

Har ett rekommenderat pris på 85 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionsyfte påverkar inte mitt omdöme i fråga.

You May Also Like

4 comments

Reply

Köpte denna i måndags och är kär! :D Så ljuvlig doft, måste nog gå och köpa någon/några flaskor till.

Reply

DEN är ju helt fantastiskt! Jag funderar också på att köpa fler :P

Reply

Hade velat ha den i doft luktar härligt.

Reply

Ja det gör den verkligen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.