Generate

Bildkälla: KICKS.SE

Högst upp på önsketänks-listan (just nu, heh) ligger Anastasias nya ögonpalett Modern Renaissance, bestående av sammanlagt 14 skuggor i bäriga och neutrala toner. 3 av dem är metalliska och de övriga 11 är matta. MUMS! Men sen var det den där detaljen av kostnaden 545 SEK som gör att det bromsar en aning.

Har ni spanat in denna ännu, vad tyckte ni i sådana fall?

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh den paletten är underbar! Jag klickade hem den från cultbeauty för nån vecka sedan och har inte använt något annat i ögonskuggsväg sedan den dök upp i brevlådan ! Så slå till tycker jag! Imponerad av den otroligt snabba leveransen från cultbeauty också, beställde en onsdag, dök upp i brevlådan måndagen efter och det var fri frakt ?? lite billigare än att köpa på kicks också.

Reply

Då kanske jag ska spana in den lite mer än vad jag gjort helt enkelt… För den är ju sååå fin >.<

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.