emiran_201403024581YR baseline Facial Toner är ett ansiktsvatten som antingen kan användas som en toner för att avlägsna orenheter efter rengöring, eller som uppfräschning under dagen. Den innehåller bland annat Ajidew (fuktighetsbevarande), hästkastanj (lugnar irriterad hud) samt kanel (antibakteriell verkan).

Mitt jobb innebär en hel del arbete bakom datorn och för mig är det jätteviktigt att hålla huden återfuktad (min eksem-hud hatar mig annars) och det bästa sättet för mig att hantera det på är att kunna återfukta det under dagen utöver daglig dos dag- och nattkräm. Jag har för det mesta en toner med mig i väskan för att snabbt kunna återfukta ansiktet/svalka det i värmen, och på sista tiden har jag alltså haft denna liggande.

emiran_201403024580-2

Jag tycker att den är trevlig och sminket håller sig fräscht under dagen och jag gillar den fräscha, lite kryddiga doften. Sen är det väl en klar nackdel att springa omkring med en 200 ml-flaska i väskan, det är väl inte supereffektivt, haha. Använder ni någon toner för att hålla huden fräsch och återfuktad under dagen – vilken använder ni i sådana fall? Tell me!

YR baseline facial toner innehåller 200 ml och har ett rekommenderat pris på 99 SEK. Finns att köpa på bland annat Ica Maxi, Lindex & Lyko.se. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme om produkten.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.