emiran_201403024582IsaDora Strobing face glow collection 2016 släpptes exklusivt för H&M vecka 25 (vi går in i v. 27 nu) och landar i övriga butiker under vecka 28.  Kollektionen består av Face sculptor strobing (2 nyanser), Strobing Fluid Highlighter (2 nyanser), Face Sculptor Brush och Strobing highlighting Stick (finns inte till försäljning ännu).

IsaDoras How to: ”Återfukta huden med en fuktcréme eller primer. Applicera primer och/eller din vanliga foundation som bas. Applicera highlighter på de delar av ansiktet där ljuset faller naturligt: på kindbenen, under ögonbrynen, på pannan, i inre ögonvrån, längs näsryggen och på hakan. Använd fingrarna eller en borste för att sudda ut skarpa kanter. Se till att Highlightern smälter samman med din hud för en frisk lyster. Now you’re good to glow!”

emiran_201403024583 emiran_201403024584Face Sculptor Strobing: Ett lystergivande puder i tre harmoniserande nyanser. Highlighta din hy med nyanser som ger en skir och naturlig lystereffekt. Nyanserna kan användas var för sig eller tillsammans för en subtil lyster i hela ansiktet. Finns i nyanserna 20 Cool glow & 21 Warm glow. Rekommenderat pris: 199 SEK.

emiran_201403024585 emiran_201403024587Strobing Fluid highlighter: En flytande highlighter för en fräsch glow. En transparent highlighter som ger lyster och vitalitet till glåmig hud. Den har en fjäderlätt textur som smälter in i huden. Tar optiskt bort fina linjer och ojämnheter med en soft focus effect. Applicera ensam på specifika områden eller blanda med foundation för en lystergivande bas. Finns i nyanserna 80 Cool Glow & 81 Warm Glow. Rekommenderat pris: 35 ml/159 SEK.

emiran_201403024586Face sculptor brush. Den perfekta borsten för applikation av Face Sculptor. Vinklad borste som följer ansiktets konturer perfekt, mjukt syntetiskt borsthår för att undvika allergiska reaktioner vid pälsdjursallergi. Rekommenderat pris 129 SEK

Vad tror ni om IsaDoras sommarsatsning, kommer ni kika närmre på den? Jag är helpepp på att testa produkterna. Har kommit av mig lite i allting just nu, tårtprovningar och dekorationsfunderingar och lära-känna-nya-vovven-period som gör att jag inte riktigt hinner prioritera som jag hade velat.

 

Produkterna är skickade till mig i recensionssyfte. Detta kommer inte påverka mitt omdöme om produkterna i fråga.

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Ska köpa den ljusa varianten o behöver en borste med.

Reply

Blev det något inköp? Hoppas du gillar dem.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.