emiran_201403024589The body Shop satsar på att lansera en hög superhjältar mot orenheter innehållande community trade-producerad tea tree-olja. En av dessa är Tea Tree 3-in-1 wash.scrub.mask, en daglig rengörare som exfolierar och rengör på djupet. The Body Shop skriver såhär: ”En multirengörare som jobbar på flera sätt, lätt löddrande med kaolinlera, vulkaniska mineraler och community-trade-producerad tea tree-olja som tacklar blockerande porer som lätt får orenheter och oljiga partier.”

emiran_201403024590

Jag är sugen på att testa, men är lite småskraj att min hud kanske inte alls hör till målgruppen och ballar ur totalt. Har märkt att den torkar ut för minsta lilla och är verkligen känslig för vad jag väljer att använda för produkter – jag har problem med fetare partier (t-zon) men är så sjukt känslig/torr i resten av ansiktet. Jäkla blandhy…

Vet inte hur det är med er, men sista året har min hud inte alls klarat av hudvården från TBS. Dels är den väldigt kraftigt parfymerad, dels har den torkat ut eller gett mig världens blem-utbrott. Vad tycker ni om Tea Tree-serien?

3-in-1 wash.scrub.mask lanseras 2:e Augusti och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag vågar ej heller prova denna. Har känslig hy o köper mina produkter på apoteket och är nöjd.

Reply

Vet man med sig att ens hud inte klarar vad som helst tror jag det kan vara bra att vara försiktig :)

Reply

Jag köpte ett helt kit med hela tea tree-siren i resestorlek för att prova den en månad och se hur huden reagerar =) jag har problemhy med mycket blemmor och är på jakt efter en bra och prisvärd hudvårdsserie.

Reply

Nu är jag SÅ himla sen på att svara på din kommentar – hur har det gått med tea tree, har det fungerat för dig?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.