emiran_201403024606

NYX Full Throttle lipstick är ett matt läppstift med unik ”Bullet-tip”-spets för en ultimat applicering. Stiften finns i sammanlagt 12 nyanser i knalliga, poppiga och djärva toner. Såhär skriver NYX om stiften på sin hemsida:

 ”It’s the color addict’s ultimate fix and a makeup artist’s dream: Our new waterproof Full Throttle Lipstick covers your lips with super-saturated matte color and features a unique bullet with a beveled edge for lining, filling and perfecting your pout to your heart’s desire.”

emiran_201403024605

Jag fick hem nyanserna Lethal Kiss (hot pink), Sidekick (coral nude), Firestorm (bright red with a magenta undertone) samt Sandman (deep brick red) för test. På bilden ovan ser ni den speciella utformningen på läppstifts-spetsen som enligt NYX ska underlätta appliceringen.

emiran_201403024607

Lethal Kiss, Sidekick, Firestorm, Sandman

Lethal Kiss och Sidekick har en krämig och nästan lite smörig formula medan Firestorm och Sandman känns något torrare. Formulan känns bra på läpparna – lite torr – men ändå inte att det stör. Jag vet inte om jag upplevde att den speciella spetsen gjorde appliceringen bättre, den försvinner rätt snart efter att man använt stiftet ett par gånger. Jag vet inte riktigt om Sidekick är min nyans, men de andra tre är så fina – de är så jäkla pigmenterade! 

Jag vill/kommer verkligen kika in några av de andra nyanserna, särskilt Nightcrawler (Deep/Black Purple), Up The Bass (Classic Red) samt Locked (Deep Berry). Har ni testat några av dessa, vad tyckte ni om dem?

NYX Full Throttle Lipstick har ett rekommenderat pris på 79 SEK. Produkterna är skickade till mig i recensionssyfte, detta påverkar inte mitt omdöme i fråga.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.