isadoramasaravintertroll

Nästa vecka (v. 29) lanserar IsaDora Insane Volume Lash Styler mascara, mascaran för dig som önskar ”insane” volym och intensivt pigmenterad formula. Den beskrivs ha en unik applikator med ”mascarareservoarer för en omedelbar superdosering av mascara” (VAD ÄR EN MASCARARESERVOAR?!) och har en krämig, fyllig, flexibel och byggbar formula som sitter länge och som dessutom är kladd- och klumpfri.

isadoramascvintertroll

IsaDora instruerar oss att först använda den raka sidan av borsten för ”omedelbar dosering och fördelning”, och därefter använda den halvmåneformade sidan för ”separation och stretching av fransarna”. Den raka sidan ska vara mjukare, och den halvmåneformade beskrivs ha hårdare appliceringshårstrån för bästa effekt. Vad tror ni om denna, tror ni att det är ett bra tillskott i Lash-styler-serien? Har ni testat några av de tidigare versionerna?

IsaDora Insane volume lash styler mascara har ett rekommenderat pris på 169 SEK och finns att köpa från och med vecka 29 (2016) i handeln.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.