emiran_201403024609IsaDora Strobing highlighting stick är krämsticket för dig som vill ha lyster och glow på ett kick utan klibb och klabb. Det ingår i strobing-kollektionen som släpptes för några veckor sedan och har (liksom de andra produkterna) blivit storfavorit hemma hos mig!

IsaDora skriver: ”Strobing Highlighting stick har en skir och crémig textur som lätt smälter in i huden. En hög andel av mikrofina pärlpigment lämnar en mjuk och lystergivande glow. Med sin soft focus effect tar den visuellt bort fina linjer och ojämnheter i huden. Strobing highlighting stick är snabb och enkel att applicera. En strykning gör dig ”ready to glow!”

emiran_201403024610

Direkt applicerat

emiran_201403024611-2

Feeeejdat

Den är härligt lättapplicerad och smälter – som utlovat – lätt och snabbt in i huden och lämnar en fin (men inte överdriven) känsla av lyster. Inte överdrivet krämig heller ska tilläggas – den är lätt att fejda ut och det blir inga tydliga/jobbiga kanter/kladd som annars kan få det att se lite mycket helspejsat ut.

Det är inte ofta jag verkligen hejar på samtliga produkter i en kollektion som släpps, men i det här fallet är jag så himla nöjd med hela IsaDoras mini-strobing-satsning. Jag använder minst en av dem varje dag – foundation, puder, lite glow, mascara och sen good to go (fast ibland är det alldeles för varmt för foundation, särskilt nu i den här fantastiska värmen!). Jag rekommenderar er i alla fall varmt att åtminstone kika på dem i butik – jag tror ni kommer vilja ha dem, haha! 

IsaDora Strobing highlighting stick har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.