emiran_201403024619

Jewel in the crown släpptes nu i somras under Essies kollektion Tropical Lights som sålts exklusivt på H&M sedan release-datum. Det är ett fuchsia-färgat lack med inslag av blått, fullproppat med så mycket skimmer att det ser ut att gå åt det något frostiga hållet. Hela kollektionen går åt den mer frostiga finishen och det är sedan länge känt att frost-finish är en av mina absoluta akilleshälar. Gillar det inte.

emiran_201403024621

Men Jewel in the crown då? Det ser trots allt inte så frostigt ut på och det hade en fin finish, två lager räckte för ett jämnt och täckande lager. Det känns dock liksom ”stumt” på nageln, gör inte mycket väsen av sig och bara är där utan att kännas ögonifallande och intressant. Jag tyckte mest att resultatet var ett stort MEH trots att nyansen i sig egentligen är rätt fin. Mja, Essie kan ju så mycket bättre än såhär, bättre lycka nästa gång typ!

Essie nailpolish har ett rekommenderat pris på 129 SEK st. Jewel in the crown ingår i kollektionen Tropical Lights som säljs exklusivt på H&M under sommaren 2016. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte, detta påverkar inte mitt omdöme i fråga.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.