emiran_201403024650

Jag fortsätter med Depends holo-lack och njuter för fulla muggar, haha. Idag tänkte jag att vi skulle kika på 5036 Sweet Elves som är det ena av två orange-röda nyanser. Jag hade faktiskt svårt att se skillnad på dem till en början, med Sweet Elves är något rödare än det andra.

emiran_201403024654 emiran_201403024651Fullmatat med glitter är det ett himla tjusigt lack – holoeffekten inte så tydlig, men finns där och gör mig trots allt belåten. Det glider ut jämnt och fint på nageln och det är lätt att få snyggt i kanterna. Jag har använt två tunna lager för att få det täckande och det tycker jag är tillräckligt, det räcker och blir över liksom.

Tumme upp Depend, ni gör förbannat fina lack! 

Depend Holo Fantasy lanseras v. 39 och säljs i begränsad upplaga. Rekommenderat pris är 29 SEK. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme.

 

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.