image

Om 24 dagar säger jag ”ja” i kyrkan till människan i mitt liv, min blivande man, min bästa vän. Kvällar och lediga stunder är fullproppade av planering, samtal, möten och nervositet/förväntan – ja allt. Semestern har varit jättebra men jag blev sjuk till följd, inte direkt drömläge just nu men det finns inte så mycket att göra åt det.

jag har fullt med nyheter jag vill dela med mig av men jag hoppas att ni har full förståelse för att mitt huvud är uppe i det blå inför bröllopet just nu ♥️

You May Also Like

2 comments

Reply

Nämen vad roligt! Det har jag missat totalt! Förstår helt klart att du har annat att tänka på just nu. Hoppas ni får en fin bröllopsdag! <3 Kram!

Reply

Haha ingen fara, jag har inte pratat särskilt mycket om det bara <3 Tack Camilla!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.