Jag har för mina nervers skull
bestämt mig för att låta någon annan ansvara för att min make-up ser flawless ut på vår bröllopsdag, så nu sitter jag och spanar internet runt för att få lite inspiration! I morgon ska jag nämligen på provsminkning och det vore ju trevligt om jag hade lite tips att komma med, haha. Jag är dock fortfarande sjuk sedan Barcelona-resan så jag känner mig sådär lagom intresserad av att ha en massa smink i ansiktet. Jag tänker champagne, brunt, nude, eyeliner och fraaansar.

Har ni några tips på vad jag borde tänka på osv?

You May Also Like

3 comments

Reply

Bekvämt och vattenfast. Inte för att jag har gift mig, men min erfarenhet av de brudar jag sminkat :) Det kommer bli amazing honey! Och var inte rädd för att säga till om det inte blir som du tänkt dig på provsminkningen.

❤️

Reply

Gulle <3 Jag ska be Kajsa att slänga på vattenfast så att det verkligen sitter. Jag sa till, haha, och det blev mycket bättre när vi kom överens! Det ska bli så kul att träffa dig!

Reply

Åh detsamma <3 Håller på att planera resan och kollar hotell just nu, haha! Vi åker till Viken på torsdag och så sover vi lör-sön i Norrköping. Jag är sååå pepp!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.