emiran_201403024710

emiran_201403024715
Idag släpper The Body shop
en hög produkter till deras Spa of the world™-serie, där de hämtat inspiration från urgamla skönhetsritualer runt om i världen och slagit samman dem till ett urval av produkter som ska låta sinnet koppla av.

Andas. Slappna av. Fantisera. Låt the body shop ta dig till en plats av frid och lugn. Den unika kroppsvårdsserien Spa of the world™ har hämtat inspiration från de mest uppskattade urgamla skönhetsritualerna från jordens alla hörn. Finns det någon bättre plats att efterlikna dem och njuta av den ultimata spaupplevelsen än hemma i sitt alldeles egna badrum?

emiran_201403024711

Mediterranean sea salt scented candle. Ingår i den uppfriskande ritualen och har en fräsch, krispig doft med marina, salta och blommiga noter. (145 SEK).

emiran_201403024717

Hawaiian Kukui scented candle.  Ingår i den njutningsfulla ritualen och har fått sina exotiska toner från kukuinöten som har sitt hem på Hawaii (145 SEK).

emiran_201403024712

Brazilian cupaçu scrub-in-oil nourishing body scrub. Ingår liksom Hawaiian kukui i den njutningsfulla ritualen och ger huden en härlig lyster efter användning. Kombinationen kraftig olja/riviga saltkristaller exfolierar och lämnar huden mjuk och återfuktad (295 SEK).

emiran_201403024713

Atlantic Seaweed cream revitalising body gel-cream. Friskar upp och återfuktar huden med hjälp av sina ingredienser tång och mentol och ingår liksom Mediterranean sea salt scented candle i den uppfriskande ritualen (325 SEK).

Vad tror ni om dessa, finns det någonting ni skulle vilja kika närmre på? Själv ska jag ge mig an oljeskrubben och se om den kan göra någonting för mina knastertorra ben (ni vet när det typ flyger hud när man bryter brallorja så illa är det). Jag har varit så besviken på Body Shops försök till att lansera en okej skrubb på sistone att jag ändå är lite sådär tveksam i om jag kommer gilla den eller inte – men saltkornen kanske river bättre i denna än i tidigare försök.

Ljusen luktar väldigt gott, men starkt. Jag hoppas inte att jag får huvudvärk när jag har dem tända. Såhär års är det ju så himla mysigt med doftljus och jag brukar bunkra upp ordentligt men de får inte lukta för mycket för då blir det bara jobbigt. Men som sagt, hojta om det är något ni undrar över!

The Body shops produkter finns att köpa i butik, eller i deras webshop. Produkterna är skickade till mig i rencensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme om produkterna i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.