emiran_201403024760 emiran_201403024761

Essie fall collection 2016 släpptes för mer än en månad sen (mitt i bröllopskaoset, haha!) och har legat här hemma och vrålat GE MIG EN CHANS DÅ och nu är vi äntligen där. Phew! Kollektionen är inspirerad av Rebecca Minkoffs tid i Tokyo och är en bred blandning av nyanser i toner av bränd orange, plommon samt pasteller i blått och rosa.

From Ginza to Harajuku you’ll love getting caught in a wirlwind of style, eclectic cuisine and spectacular colors fit for a Geisha-all captured in the essie fall 2016 collection. Inspired by her time in Tokyo, essie global color designer Rebecca Minkoff has created a collection that reflects the changing fall foliage and the tastes and energy of Tokyo.

emiran_201403024764Playing me koi, Maki me happy, Now and zen

emiran_201403024763

Udon know me, Go go Geisha, Kimono-over

Jag är särskilt förtjust i Kimono-over (Hero shade) och Go go Geisha. Den senare hade en kollega på sig nu i veckan och det såg så jäkla snygg ut! Jag har lite svårare med lack som Playing me Koi, det är lite för orange/bränt i ton för min smak.

Vad tycker ni höstlacken, har ni kikat på dem?

Essie nailpolish har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Produkterna är skickade till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.