emiran_201403024790emiran_201403024788

BACHELORETTE BASH är det poppigaste lacket ur Rosa bandet-kollektionen från Essie. Det ingår i ordinarie sortiment och är ett fuchsia-färgat krämlack med en lite murrig twist (för det är ju inte sådär fuchsia-fuchsia som andra kan vara, eller?).

emiran_201403024787

Visst är det tjusigt? Formulan var jättefin och jag tyckte att det var lätt att få jämnt i kanterna. Jag är ju som jag alltid påpekar väldigt förtjust i Essies breda pensel, den är så jäkla bra. Jag har två lager på bilderna, det torkade fint med mitt Seche Vite (trots att det börjat tråda sig, suck!). Nä, inga anmärkningar!

Vad tycker ni om Bachelorette Bash?

Essie nailpolish har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, LINDEX, H&M, ELEVEN.SE, OSV. Produkten har skickats till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.