emiran_201403024830emiran_201403024829

Kollektionen Holo Fantasy som släpptes tidigare i år måste vara ett av Depends stjärnskott i år – så förbannat fina och tjusiga lack (läs det gärna med versaler). Depend har dock gjort väldigt många godbitar i år så det är svårt att välja ut en klar vinnare, men HF är någonstans där och pendlar. OCH DÅ HAR VI ÄNNU INTE FÅTT KIKA PÅ HOLIDAY-KOLLEKTIONERNA ÄN – OMG.

Om vi ska gå tillbaka till ämnet lackade jag med  Night Potion redan i somras, men bilderna måste ha fallit helt i glömska. Ska jag vara ärlig är jag glad att jag hittade det för min nagelkvalité just nu (efter borttagningen av konstnaglarna) är bedrövlig.

emiran_201403024831

Liksom övriga lack i serien hade NP en trevlig formula och gav ett ännu trevligare slutresultat. I skugga såg det rätt trist och glåmigt ut eftersom holo-lack gör sig bäst i solsken/lampsken. Vad har vi glitter till om det inte gör någonting liksom? Men i solen – desto trevligare upplevelse 

Två lager, fint och jämnt med Seche vite ovanpå. Mums. Vad tycker ni?

Depend mini 0²-lack har ett rekommenderat pris på 29 SEK. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.