chrstmaswishes

Har någon av er spanat in Too Faced’s holiday-collection Christmas in New York?!  Jag tror att jag avlider på stället. Det är väl inte någon som vid det här laget har missat att Too Faced är kungarnas kung på produktförpackningar och att jag skulle kunna köpa deras produkter bara för utseendet skull men nu har de förmodligen överträffat sig själva. Jag finner inga ord.

toofacedchristmnas

Jag fastnade naturligtvis för Grande Hotel Café som innehåller tre väldoftande paletter (Peppermint Mocha, Gingerbread Coffee & Eggnog Latte) med sammanlagt arton ögonskuggor och tre face-produkter. Kitet innehåller även märkets bästsäljande Better Than Sex Mascara, och en step-by-step-guide för 3 olika looker. Prislappen? 49 USD (och dollarn som står så högt nu, buhu).

Bilderna kommer från Too Faced’s hemsida. Mer information om kitet, samt övriga produkter, finns där.

You May Also Like

2 comments

Reply

är helt käääääääääär. de har en kampanj just nu om man checkar ut med visa, så får man 20 dollar rabatt. jag betalade bara 29 dollar för min när jag använde mitt svenska visakort :D

Reply

Nä lägg av? Vad kul! Gillar du den? :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.