emiran_201403024835
Depend Perfect Eye
 är produktserien som inriktar sig på – tja, rätt uppenbart eller hur – det perfekta ögat och redskapen som ska vägleda/hjälpa oss dit. Serien innehåller bland annat produkter som Micellar cleansing water (är inte denna ny?!), frans-serum, ny utformning på förpackningar – OCH – en helt ny serie ögonbrynsprodukter. HAPPYFACE!

emiran_201403024836 emiran_201403024837Depend Eyebrow pomade colour cream. En praktisk 2-i-1 produkt där du får både färg och fixering. Formulan fixeras och ger dina ögonbryn den perfekta former och färgen. Finns i sex naturliga toner: Ebony, Dark Brown, Medium Brown, Soft Brown, Caramel och Taupe.” (149 SEK)

emiran_201403024838 emiran_201403024839
Depend Eyebrow pencil triangular. 
En penna med specialdesignad spets och unik konsistens som ger dig möjlighet att skapa perfekta smala, eller breda, linjer, skugga större områden och därigenom definiera dina bryn. Eyebrow pencil triangular kommer med en ögonbrynsborste, är vattenfast och har en hållbar formula.(149 SEK)

emiran_201403024841emiran_201403024840Depend Eyebrow Pencil Slim & Thin.
Denna 1,5 mm penna är perfekt för precisionsarbete och har en praktisk borste i ena änden för ett jämnt färgresultat. Den tunna spetsen gör pennan idealisk för att rita in ögonbrynshår eller skapa riktigt skarpa konturer på brynet. Finns i färgerna ebony, dark brown, medium brown, soft brown, caramel och taupe.(149 SEK)

Jag var bjuden på pressvisningen för lanseringen av Perfect Eye men hade inte möjlighet att komma, så tjejerna på Depend var så himla söta och skickade hem nyansen Soft Brown till mig för test. Jag använder min Dipbrow Pomade från Anastasia dagligen (köpte en ny från beautybay förra veckan, haha) men tycker att det är kul att svenska märken tar efter storfavoriter och tar fram sina egna produkter.

Har ni hunnit kika på dem här än, har ni fått en uppfattning om kvalité, hållbarhet osv?

Produkterna är skickade till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga. Mer information om produkterna finns på Depends hemsida.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.