emiran_201403024890
Något jag är otroligt pepp på att testa
är de här rengöringssvamparna från Organic KonjacSponge som landade i brevlådan när jag och P var i London. De är 100 % naturliga och är gjorda/framställda på Konyaku-rotens fibrer. De innehåller inga kemikalier eller tillsatser som kan skada din hud. De används vid rengöring av kropp (den vita) och ansikte (den gröna) och ska göra huden ren från orenheter, smuts och olja. Av informationen jag fick kunde jag se att de även ska exfoliera, återfukta och balansera upp kroppens PH-värde vid användning. De ska tydligen passa bra för personer med känslig hy (yay!).

emiran_201403024891

Eftersom svamparna är hårda i ”naturligt” tillstånd (haha!) behöver de blötläggas i 3-5 minuter innan användning. Därefter masserar man bara huden med cirklande rörelser med eller utan rengöringsprodukter. De är återanvändningsbara och håller i 4-6 veckor vid daglig användning.

Jag har tänkt köra igång en testperiod nu i veckan och kommer med en utvärdering lite senare när jag bildat mig en uppfattning. Jag hade aldrig hört talas om dem tidigare så det ska bli riktigt kul att se om det är något för mig. Har ni testat dessa tidigare, vad tyckte ni i sådana fall?

Produkterna är skickade till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga. Jag återkommer med mer info om inköpsställe/pris.

You May Also Like

2 comments

Reply

Så himla bra är de för rengöring :)

Reply

Ja visst är den!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.