emiran_201403024916Hej Hörrni! Jag har inte glömt bort er. Är uppe i ett eksemskov som gör att jag inte orkar engagera mig så mycket i att testa nya produkter eftersom allt bidrar till att jag får mer eksem. Jag är uppe i en kortisonkur och hoppas att det ger med sig med tiden, det är som värst när det är jobbiga väderomslag och vädret inte kan stabilisera sig. Allt kliar, svider, vätskar sig. Jag ni hänger säkert med.

Jag fick lite skönhetsklappar under granen vid jul och grämer mig lite över att behöva vänta på att använda dem. Älskar verkligen Snow Fairy och det ska bli roligt att testa deras nya body conditioner. Den lilla mintiga Foreo Luna Play och handkrämer hade mamma och pappa snappat upp att jag spanat in, tack fina 

Fick ni någonting i skönhetsväg bland era klappar (om ni firade jul/köper/får julklappar såklart)? Puss på er så länge, jag lovar att inte sticka huvudet i sanden för länge! 

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag fick en Clariosonic som jag önskat mig! Även en ghd plattång :) Jag hade önskat mig en locktång och maken köpte fel.. Så nu fick jag behålla plattången och få en curl wand från ghd också :D Hej bortskämd Emelie <3

Älskar också Snow Fairy, köpte Bodyconditionern i London och har testat den en gång och jag gillar den!

Reply

ååååh vad kul! Hoppas att du gillar den :) Hallå! Du är värd dem allesammans!

Jag har inte testat den än >.<

Reply

Krya på dej du är saknad. Köpte för pengar jag fick lite smink. Men var ingen vidare rea.

Reply

Tack Maria! Jag uppskattar det verkligen. Åh, trevligt! Nä jag tyckte inte rean var särskilt fantastisk :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.