Inlägget innehåller produkter för ev. påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme om produkterna. Läs gärna mer i min policy.

emiran_201403025021Rosenserien lanserades på 80-talet och fokuserar på ekologiska och naturliga råvaror för den medvetna konsumenten. Basingredienser är bland annat grönt te, aloe vera och kallpressade vegetabiliska oljor och används för att effektivt skydda huden (och få den att återhämtas) från yttre påverkan. Produkterna är framställda av mestadels ekologiska råvaror och samtliga är fria från djurtester och kategoriseras i rengöring, fukt, näring, kropp & man.

Det här var de produkter jag fick med mig hem från DB-EXPO i januari, lite godbitar för torr och ledsen februari-hud, woho!

emiran_201403025024Carrot Oil. ”Exklusiv morotsolja som ger huden näring och en fräsch lyster. Bas av näringsrika oljor från avokado, solrosor och vetegroddar och rik på karoten och E-vitamin. Absorberas lätt och används främst som ansiktsolja. Passar alla hudtyper.” Rekommenderat pris: 345 SEK.

emiran_201403025025Body oil with sea buckthorn. ”Exklusiv ansikts- och kroppsolja med havtorn, absorberas lätt och lämnar huden sammetslen och väldoftande. Rik på naturliga vitaminer och essentiella fettsyror. Speciellt bra för torr hud och även som intimolja. Prova gärna på celluliter. Appliceras med fördel på något fuktig hud.” Rekommenderat pris: 405 SEK.

emiran_201403025022Gentle Peeling.Mild, skonsam peelingkräm med mycket små korn. Tar bort döda hudceller och ger huden en frisk och fräsch lyster. Gör rent även i porerna och är bra mot pormaskar. Massera på väl fuktig hud med lätta cirkelrörelser. Undvik den känsliga huden runt ögonen, på ytliga kärl och direkt på aktiva finnar. Skölj med vatten. Normal och fet hud: 1-2 gånger i veckan. Torr hud: 1 gång i veckan. Omskakas.Rekommenderat pris: 260 SEK.

Jag har faktiskt inte använt så mycket från Rosenserien tidigare trots att de var på plats redan på DB-expo 2016 och visade upp sina godbitar. Jag har testat produkterna i lite mer än en vecka nu – alldeles för kort tid för djupintryck – men än så länge är jag nöjd. Och oljan luktar så gott! I fredags fick jag ytterligare ett paket med arbetsprover från Rosenserien, bland annat ett läppcerat och deras ekologiska deodorant. Ska bli jättekul att kika mer på.

 Har ni någon erfarenhet från Rosenserien, vad tycker ni om märket?

You May Also Like

2 comments

Reply

Får jag lov att fråga vars du har köpt marmor-bakgrunden du använder till så många av dina bilder? xx

Reply

Jamen det är klart du får! Fråga på bara :) Jag köpte dekorplast med marmormönster och så klädde jag in två vita hyllplan/kortare plankor som jag köpte från Bauhaus! Funderar på att köpa någon mer färg faktiskt, så himla smidigt för att få en fin bakgrund.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.