IMG_0529

Jag klippte mig i fredags och passade på att ljusa upp mina längder riktigt ordentligt. Vill bli ljusare till våren och min frisör påbörjade arbetet mot vårfint hår (det lär dröja ett par gånger innan vi får det ljust nog).

Blev i alla fall rekommenderad att köpa  Fudge clean Blonde Violet toning Schampo & Balsam för att hålla den kalla tonen på det ljusa håret och duktig kund som jag är nickade jag lydigt och handlade in.

Märket är helt nytt för mig, hade ingen aning om att det fanns. Har ni testat?

189 SEK/ST på lyko – antingen på hemsidan eller i butik. (jag klipper mig i en LYKO-salong)

You May Also Like

One comment

Reply

Fudge silver shampo är det bästa jag testat hittills! Men det gäller att vara försiktig om man som mig är isigt blond… det behöver inte lämnas i håret i många minuter ? Om man inte vill ha blått hår då dvs.. riktigt kanon shampo som håller mitt hår silvrigt och fräscht! Bra köp ??

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.