emiran_201403025150

L’oréal Paris Micellar Cleansing water lanserades tidigare i år och ska liksom alla andra micellära vatten på marknaden (börjar ju bli en hel del nu) avlägsna makeup och andra orenheter på ett snabbt och effektivt sätt samtidigt som det är tänkt att lugna huden och motverka att den blir torr och ledsen. Jag fick med mig den för Sensitive and dry skin hem från DB Expo, men det finns även en Sensitive, normal to combination skin för er med andra hudförutsättningar.

emiran_201403025149

Hm. Jag har lite svårt att få ihop den här texten för det finns liksom ingenting exceptionellt eller revolutionerande att skriva. Den gör vad den ska, är väl OKEJ-effektiv men ändå inte. Jag har testat micellära vatten som är mer dryga och som inte kräver så mycket gnuggande som denna men jag kan inte säga att det är dåligt. Jag kan bara inte säga att det inte finns de som är bättre, haha. 

Vi säger såhär – jag skulle alla gånger tipsa er om att köpa Garniers Micellära vatten istället, det är både billigare och mer effektivt och vi får mer produkt för pengarna. Slut på diskussionen.

Har ett rekommenderat pris på 89 SEK. Finns att köpa på bland annat Åhléns, kicks, lyko.se, osv.

You May Also Like

2 comments

Reply

Hej behöver ett ansiktsvatten som är återfuktande. Är 40 plus o har yttorr hy vet du något bra. Hur gick det med eran kisse? Ni skulle ju till verinären. Kram från Maria.

Reply

Har du kikat något på Garniers micellära vatten? De har även en för olja som ska verka återfuktande. Jag gillar båda varianter. Annars får jag nog fundera lite mer på den och återkomma till dig när jag hunnit se över marknaden lite bättre. Är borta på semester ett tag nu dock, hoppas du hittar något som passar dig! Yves Rocher har också en del tror jag, de har rätt mycket olika linjer beroende på hudtyp.

Det gick inget bra alls :( Hon fick somna in efter veterinärbesöket. Det skär fortfarande i mitt hjärta… Tack för att du hörde dig för! Kram

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.