IMG_0914

Hej Hörrni! Jag är tillbaka ❤️ Lyckades bli kombinerat sjuk och jetlaggad och har legat däckad sedan hemkomst, men nu är jag så snart upp på fötter igen. Vi har haft en alldeles fantastisk resa och jag har unnat mig rejält med skönhetsprodukter, god mat och annat efter att ha sparat så himla länge. Jag kommer verkligen sakna Sephora, Ulta, Walgreens och Walmart (japp, de har sina guldklimpar!) med hyllängder av godsaker.

Jag hoppas på att komma igång så snart som möjligt med bloggandet igen Hoppas att ni haft det bra!

 

kram

You May Also Like

2 comments

Reply

Du kan väll skriva lite om Wallmart priser och utbud mvh maria.

Reply

Walmart skiljde sig mellan 1-2 dollar i två dollar till skillnad från de produkter jag köpte på exempelvis Wahlgreens. De har ju hur mycket make-up som helst att välja på! Jag fokuserade väldigt mycket på Hard Candy eftersom jag fått tips om att märket fanns där och så kikade jag även in Drew Barrymore’s märke Flower. Annars har de E.L.F, Revlon, L’oréal & Maybelline, lite Real Techniques, Sally Hansen och Ecco Tools. Försöker dra mig till minnes om jag såg några fler märken där…

Jo men visst, Milani har de MASSVIS av! Och Covergirl. Priserna överlag på smink är något lägre än i Sverige och är svårt att jämföra då många märken inte finns att köpa här :) Men jag köpte bronzers och primers från 3 till 6 dollar och läppstift på ungefär samma siffror. Men det känns som att Walmart är en upplevelse i sig, jag älskar att gå omkring och kika på livsmedel, haha!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.