emiran_201403025201 emiran_201403025202 emiran_201403025203Crazy Hot Neon från Depend 7day Neon Attitude har fått mig att dra på smilbanden hela helgen och det är väl inte konstigt med tanke på hur poppigt och präktigt det ser ut på mina naglar, woho. Det fullkomligen skriker rosa och jag gillar verkligen den matta ytan! Jag lackade två lager och det räckte för att få till en jämn och fin yta. Det torkar relativt snabbt och jag upplevde inga större bekymmer med att börja plocka med saker någon kvart efter applicering.

Vad tycker ni, skulle ni satsa på neonrosa naglar? Jag tycker att det är urläckert!

Depend 7day har ett rekommenderat pris på 39 SEK. Crazy Hot Neon ingår i LE-kollektionen Neon Attitude som lanserades vecka 16, 2017.

You May Also Like

2 comments

Reply

Alltså gud vad fint det var, när det var matt! Jag bor i England och jag har aldrig sett depend här men det var så fint.

Reply

Jag tyckte också att det var himla fint när det torkade matt! Åh, Depend kanske inte finns där :O Ibland är jag så himla säker på att samtliga märken vi har här även finns på andra ställen >.<

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.