EMIRA012EMIRA013-2Milani Amore Matte metallic lip créme i nyansen The Ultimate had me at hello och slank ner på mindre än ett ögonblick när jag var inne på Walmart och huserade. Har lite svårt att beskriva formulan men den känns något blöt och rinnig – men ändå inte – och appliceras relativt lätt på läpparna.

EMIRA014Jag har inte burit det en hel dag än, så jag kan inte riktigt uttala mig om hållbarhet och hur det fungerar och ser ut i långa loppet, men jag kan ju kasta in en blänkare om hur snyggt det är. Nyansen är röd-lila-ish och känns lite sådär lagom murrig. Jag gillar den metalliska glansen och tycker att den inte tar över för mycket (får väl se vad jag säger när jag haft det på i några timmar). Lite för mörk för mig att ha på jobbet, men annars något jag skulle trivas rätt bra i.

Har ni testat dessa tidigare vet ni något om hållbarhet?

Köpte mitt ex. av Milani amore matte metallic lip créme för ca 7.98 (plus moms 6.5 %) dollar i USA. Hittade en variant på denna på brallis.se men hittar inte just den här hylsan/versionen i svensk webshop.

You May Also Like

4 comments

Reply

Åhh sugen på att klicka hem till hösten!

Just denna nyansen finns här http://www.beautybay.com/cosmetics/milani/amoremattemetalliclipcream?utm_source=google%2Bshopping&utm_medium=organic&utm_campaign=shopping%2Bfeed&selectedSku=MILA0127F&ctyid=gb&gclid=CM2e9LS29tMCFU-eGwodATEHQw (oj, lång länk?!) med fri frakt över 150 kr :)

Reply

ååh den var ju urläcker! Det tror jag att jag måste kika in lite swatches på :D

Reply

Ej provat den men Isadora har en typ körsbärsröd färg lite mörkare med glitter i den verkar jättefin.

Reply

Åh, undrar vilken det är du tänker på! Det måste jag spana in.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.