EMIRA033

IsaDora 275 Havana Nights släpptes med Viva Havana Trend Colors spring 2017 (gel nail lacquer). Jag hann aldrig blogga om släppet innan min semester och kände inte riktigt att jag kunde slänga upp ett helt inlägg nu så långt efteråt så jag visar eventuellt några lack såhär istället.

EMIRA029

Men i alla fall. Havana Nights är en blålila saga fullmatat med skimmer. Det fullkomligen lyser på naglarna och är helt klart min favorit i högen av lack som släpptes. Formulan var topp, appliceringen kunde inte varit bättre och torktiden var utan tvekan okej. Jag har lackat två lager på bilderna ovan och toppat med ett lager IsaDora Gel Top coat.

Tummen upp från mig i alla fall. Vad tycker ni, faller det er i smaken?

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag vet inte om blått är min färg men jättefint på dej!

Reply

Åh men blått som är så himla fint! Fast jag vet hur det är, jag känner inte heller att jag passar i alla färger :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.