Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme. Läs gärna mer om detta i min policy.

EMIRA165 EMIRA166

Det landade ett pressutskick från OPI här hemma tidigare i veckan och det innehöll ett axplock ur OPI’s höst/vinter-kollektion Iceland Collection. Jag var på Island för nästan tio år sedan och jag minns fortfarande det karga landskapet och de helt fantastiska tonerna på himlen under kvällstid – jag fick till och med se ett norrsken – och blev väldigt glad när jag såg vad OPI knåpat ihop den här hösten.

Såhär står det i mina papper:Ett utav dom mest mytomspunna och häpnadsväckande länderna i världen har fått ge inspiration åt OPI’s höst/vinter- kollektion 2017. Islands dramatiska natur ger oss färgstarka nyanser som kommer matcha höstens alla trender.”

EMIRA172

Icelanded a Bottle of OPI, That’s What Friends Are Thor, Suzi & the Arctic Fox, Turn on the Northern Lights!

EMIRA168

This isn’t Greenland, Less is Norse, Reykjavik Has All The Hot Spots 

Kollektionen består av sammanlagt 12 lack och finns i både original-version och Infinite Shine. Av de 7 lack jag fick är Turn on the Northern Lights! storfavorit, det röda skimret ser helt gudomligt ut i den blå-lila basen. Som alltid spelar OPI bra med valet av namn på sina lack och det är nästan halva grejen när det kommer till deras lanseringar, haha. Det var alldeles för länge sedan jag använde lack från OPI, så det ska bli najs att sätta tänderna i dessa!

Vad tror ni om Iceland Collection?

OPI nailpolish har ett rekommenderat pris på 165 SEK. Infinite Shine-lacken har ett rek-pris på 179 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

sååå fina! hur kommer det sej att du började hamna på pressutskick? är du make up artist från början?

Reply

VISST ÄR DE? :D

Åh, vilken bra fråga! Alltså jag började intressera mig MASSOR för smink när jag började plugga och köpte hur mycket nagellack som helst från USA efter att ha letat runt mycket på nätet, och så gick jag med i ett forum som hette PRET-ty (som inte finns längre) och började varva min livsstilsblogg med skönhetsinlägg. Sen växte intresset och jag blev introducerad för min kompis Bella som hade lite kontakter och jag fick följa med henne på lite pressträffar i Stockholm och sen blev jag själv kontaktad när jag valde att helt börja skriva om skönhet :) Sen har det rullat på, jag blir kontaktad lite här och där och har tappat en del kontakter för att jag helt enkelt inte hunnit med (som The body shop tillexempel!) men jag tycker att det är roligt som det är ändå ^^ Hoppas det gav dig ett svar :)

Reply

Och jag tycker det sista lila rosa är så fint. Jättevackert.

Reply

Jag håller med dig Maria, det är riktigt fint det med! Jag är nyfiken på vad det har för finish, jag har lite svårt för frostiga lack men ibland kan även de vara fina.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.