EMIRA134EMIRA162 EMIRA164

No. 529 är min favorit ur Club Style än så länge! Det var faktiskt riktigt länge sedan jag hade svårt att se mig mätt på mina naglar men i det här fallet kom jag på mig själv att spana in skimret flera gånger om dagen. 529 är en blåsvart skönhet med insprängt silverskimmer. Ett lager är något för tunt för att få det helt täckande, men två gör det hela komplett. Superb formula för att vara ett skimmerlack om ni frågar mig. Vad tror ni om det här?

Depend mini-lack har ett rekommenderat pris på 25 SEK. Finns att köpa på bland annat kicks, Åhléns, ICA Maxi, H&M, Lindex osv.

You May Also Like

6 comments

Reply

Vad härligt lack!

Reply

Visst är det! Jag gillar det också :)

Reply

Åh vad fint det var! Jag köpte nr 501 för att inviga hösten igår men gillar detta med ju <3

Reply

Hmmm.. Insåg att det fanns flera lack inom Depend med namnet 501? Menade detta iallafall! https://www.bubblebox.se/sv/artiklar/depen-minilack-501.html?gclid=Cj0KCQjwoZTNBRCWARIsAOMZHmHNwrWI4fC2YzN-3yc2PzvlCmt_jNiAuGke-pG30MVFusrdRpIqiy4aAg3FEALw_wcB

Reply

Åh tusan! Det hade jag ingen aning om… Undrar varför det är så? Det måste ju vara att de har lack som heter samma sak för att de tillhör olika linjer, som typ ”vanliga” depend-lack och 02-lacken? :O

Reply

Visst är det fint! Jag gillade det också :) Dock har jag visst slutat med mina räknekunskaper, har ju missat att visa ett av lacken ur kollektionen, haha.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.