EMIRA200 EMIRA201 EMIRA203Jag fortsätter min nagellacks-bonanza! No. 531 från Depends Club Style är ett krämlack i en något greige ton, men går mer åt det grå hållet än något annat. En inte helt ovanlig nyans – den syns nog både här och där bland olika märken och säsongslanseringar – men ack så snyggt. Det är en enkel färg att bära helt enkelt och jag trivs bra i den.

Fin formula, två lager på bilderna. Inga anmärkningar! Vad tycker ni?

Depend nailpolish har ett rekommenderat pris på 25 SEK. Finns att köpa på bland annat Kicks, Åhléns, Lindex, H&M osv.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh den var ju nästan ännu finare än föregående! Har du tips på bra underlack och topplack?

Reply

Alltså jag älskar snabbtorkande lack som Seche Vite, eller Poshé, men även Essie’s gel setter-topplack. Baslack är jag sämre med faktiskt, eller snarare att jag använder ridgefillers eller stärkande. Jag gillar Essies ridgefiller och tycker att OPI’s stärkande baslack är kanonbra. Sedan tycker jag att IsaDora och Depend har helt okej produkter det med om man inte tycker att det är jätteroligt att spendera massor med pengar på basen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.