EMIRA231

Depend no. 534 är ett något tegelfärgat lack i krämfinish som jag till en början inte trodde alls på men kom fram till att jag gillade rätt bra. Jag hade dock svårt att fota det, så det får bli ett en-bilds-inlägg idag, haha. Den här kollektionen håller verkligen måttet i formula – två lager, lättlackat och fint. Ingenting att anmärka med andra ord. Vad tycker ni om den här typen av toner? Ofta faller de bort för mig för att jag tycker att det ger min hud en mindre smickrande ton men i det här fallet gillade jag det.

Depend Nailpolish har ett rekommenderat pris på 25 SEK. Finns att köpa på bland annat ICA, H&M, Lindex, Åhléns, KICKS osv.

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag använder mest bara svart, beige eller mörkrött men har utökat mitt sortiment den här hösten :) just nu sitter gel-rött på naglarna men tänkte byta på torsdag när jag ska till sundsvall, ska på dejt och vill vara extra fin med glitter haha.

Reply

MEN ÅÅÅÅH! HUR GICK DEJTEN? Har du skrivit om det på bloggen? Nu är jag nyfiken både på vad det blev på naglarna och hur dejtandet gick ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.