EMIRA234

EMIRA233Depend Glitter Base coat med peel off-effekt är verkligen en räddare i nöden, både vad det gäller när jag använder mig av glitterlack men även när jag är inne i ett flow med att swatcha lacken ur alla kollektioner för att lacken inte ska sitta så länge, haha. För andra kanske det låter märkligt (”sa hon verkligen att hon vill att det åker av så snabbt som möjligt?”) – men det är oerhört smidigt när det står många lack på tur att användas :P Det är enkelt att använda – lacka, låt torka i fem minuter, måla på valfritt lack och sen peta bort det bäst du vill när du tröttnat på att ha det på naglarna!

Det var Daniella som tipsade och påminde mig att jag hade den här läckerbiten i mina lådor så jag tänkte att jag lika gärna kunde tipsa er andra om det likväl. Jag googlade dock runt lite och såg att det var slut på ex. Eleven och KICKS, så jag blev lite fundersam över om det slutat säljas. Så kan det väl inte vara? Får ta och kolla upp det lite närmre!

Depend Glitter Base coat har ett rekommenderat pris på 39 SEK för 5 ml.

You May Also Like

2 comments

Reply

Vi fick in fyra lådor på ica idag med depend kollektioner varav två sorts peel off lack så nog finns det kvar! x

Reply

Åååh men dåså! Tänkte väl att det vore märkligt att ta bort ett vinnande koncept. Använde vanligt baslack under ett glitterlack häromdagen och HEJDU vad glitter det var överallt sen, suck. Blå över varenda finger!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.