EMIRA238

Red Legend släpptes med IsaDoras höstkollektion Autumn legends och är  – namnet avslöjar – ett rött lack med finmalt skimmer. Jag vet inte hur det är med er, men jag har svårt att kategorisera in röda toner – de är ju så urbota många! Det här är något kallare i tonen och det trivs jag bäst i, varmare toner fungerar inte alls på mig.

EMIRA236 EMIRA237Först hade jag tänkt skriva att jag tycker att formulan var något tjock, men tar tillbaka det. Tror att jag upplevde detta för att jag testat en del lack från OPI den senaste tiden som varit åt det tunnare hållet. Två lager krävdes för att få ordning på lite ojämnheter men jag tror nog att du kan klara dig på ett lager om du lägger lite mer tid än vad jag gjorde på kanterna, haha.

Jag skulle nog kunna tänka mig att bära det här igen, hör och häpna! Vad tycker ni, gillar ni röda naglar?

IsaDora wonder nail har ett rekommenderat pris på 69 SEK. Finns att köpa på bland annat Åhléns, KICKS, H&M, Lindex osv.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag gillar rött om det är mer åt vinhållet, antar att det är kallt? varmt rött kanske fungerar på sommaren men uhu.

Reply

Jo men vinrött har ju en hel del kalla inslag i sig. Jag är precis som du! Jag har väldigt svårt för varmare toner av rött.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.