Skärmavbild 2017-10-15 kl. 21.00.43

Här ligger han, livsnjutaren 

Det blir bara ett snabbinlägg såhär för att runda av veckan men jag vill bara bjuda på en bild på min lillgrabb här hemma! Jag har hunnit med att swatcha ett par lack i veckan och nu över helgen men insåg att jag är alldeles för långsam, haha. Har samlat ihop alla pressutskick från Depend som landat här hemma de senaste veckorna och jag insåg nyss att jag har FEM kollektioner jag inte ens hunnit börja swatcha än. Två kom denna vecka och jag har inte ens fått upp informationen om dem här på bloggen, omg. Nu vet ni vad jag gör de kommande veckorna: inhalerar nagellacks-ångor!

Men jag trivs ganska bra med att skriva om nagellack och fota dem så det gör mig egentligen ingenting, måste bara få till ett system och lite variation så att ni inte blir uttråkade. Hoppas att ni haft en bra helg!

 

You May Also Like

2 comments

Reply

de lacken du inte gillar kan du skicka till mej haha! skämt åsido, tack för dina swatches så jag vet vilka lack jag gillar!

Reply

Haha tack <3 Jag är glad att du uppskattar dem!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.