Skärmavbild 2017-10-29 kl. 09.55.34

BILDKÄLLA: Tvål Skincare

Jag gav upp det här med nail art och stamping för länge eftersom mitt tålamod och misstag inte riktigt går hand i hand, men så fick jag nys om (förmodligen sist av alla) att det nu finns genomskinliga stämplar och OM jag blev begeistrad. Igår hade jag lite svårt att sova och surfade runt och matade video efter video på Youtube och bestämde mig för att köpa hem lite nagelplattor och clear stamps från Hong Kong-baserade Born Pretty.

Och i morse slog det mig att det kommer ta EVIGHETER innan det kommer hit och med tanke på mitt (i dagsläget) behov av instant gratification letade jag lite maniskt på den svenska marknaden som – som vanligt – alltid suger utbudsmässigt. Men så trillade jag över Motala-baserade Tvål Skincare som säljer märket MoYou London som visade sig ha en clear stamp för 135 SEK och jag klickade hem den för eh, en timme sen? Den blev naturligtvis dyrare än det jag handlat från Born Pretty, men den lär komma hem betydligt snabbare än det föregående. Känner mig väldigt nöjd just nu!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.