Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme – läs gärna mer i min policy.

EMIRA325

Natural Matt oil-free foundation är det senaste ut i basväg från IsaDora och är som namnet avslöjar en oljefri foundation som ska ge en naturlig, matt finish. Den beskrivs som mediumtäckande (men byggbar), fuktgivande och framtagen att passa alla hudtyper och kommer i sammanlagt 6 nyanser: 10 matt porcelain, 12 matt sand, 14 matt beige, 16 matt cream, 18 matt almond, 20 matt honey.

Jag har fått hem samtliga nyanser av denna men misstänker att jag bara kommer kunna använda den ljusaste av dem (särskilt nu när solen försvunnit, haha). Foundation och jag har aldrig varit några direkta vänner och i dagsläget är jag ju väldigt förtjust i min storfavorit Tarte Amazonian Clay, så frågan är hur denna ställer sig i relation till vad jag redan vet att jag trivs väldigt bra med. Men jag är i full gång och testar nyans nummer 10 så det kommer en uppdatering!

Har ni testat denna? 

IsaDora natural matt oil-free foundation har ett rekommenderat pris på 169 SEK och finns ute i butik sedan vecka 41.

 

 

 

You May Also Like

5 comments

Reply

Jag hade inte haft nåt emot att testa någon av de mörkare nyanserna…

Reply

Jamen dåså, då var ju den saken kirrad. Vilken vill du testa? :)

Reply

16 eller 18 kanske?

Reply

Sorry att jag dröjt med svaret Karin! Du kan få bägge nyanser om du är osäker på vilken som skulle passa <3

Reply

Vilket bra tips! Borde kanske testa.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.