EMIRA336 EMIRA333

Hörrni, jag gav liksom upp hoppet om att orka blogga sida vid sida av att börja på en ny arbetsplats. Tröttheten den senaste veckan har varit rätt omtumlande och den här helgen har mest gått till att försöka vila upp sig, men jag ska försöka leverera något den här veckan.

Jo just det, jag är inne i ett eksemskov just nu och försöker undvika att använda sådant som gör att eksemen blir sämre/sprider sig. Jag har bland annat väldigt trasiga nagelband och naglar som skivar sig (jag kan gången liksom…) så det kan komma en hel del gamla bilder framöver. Men i alla fall, till lacket!

EMIRA335 EMIRA331

OPI less is Norse är ett dammigt, blått, krämlack från Icelandic Collection som släpptes tidigare i år. Jag är lite svag för dammiga lack, men egentligen är väl nyansen i sig inte särskilt unik (undrar hur många gånger jag tänker det om lack nuförtiden, hm). Två lager för att få en fin och jämn yta, ingen anmärkning på övrigt.

Vad tycker ni, fint eller alldeles för plain?

OPI nailpolish har ett rekommenderat pris om 165 SEK. Less is Norse finns i begränsad upplaga.

You May Also Like

2 comments

Reply

fint!! ska nog testa att köpa hem lite mer märken än bara depends egna, opi verkar fina. hur är borsten? lätt att få jämna lager?

Reply

Depend har ju fina lack så fullt förståeligt att du handlar därifrån med. Jag gillar OPI’s lack, helt okej pensel och de flesta lacken har en riktigt fin formula. Det finns ju såklart stolpskott som hos många märken men de är inte så vanliga. Det enda tråkiga med OPI är ju att de är så hiskeligt dyra :S Sedan jag började blogga har de ju dessutom gått upp 15 spänn i pris, haha.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.